Your friendly host

Webhosting: Windows large

Hosting Pack "Windows Large" is een uiterst professionele oplossing waarin (meer dan) royale webruimte gecombineerd wordt met de mogelijkheden van een stabiele database-omgeving. Geknipt voor bedrijven die op hun website een interactieve catalogus willen aanbieden, voor het draaien van sterk interactieve webtoepassingen in .net of in asp, betrouwbare e-commerce oplossingen voor een interessant budget etc.
Dit krijgt u allemaal bij een Hosting Pack "Windows Large":

Website

250 mb webspace op Windows

U hebt de beschikking over 250 mb webspace op krachtige Windows webservers. Met een Windows server omgeving bent u zeker dat u gebruik kunt maken van alle populaire Windows toepassingen voor het ontwikkelen van uw site. U kunt de beschikbare ruimte vrij gebruiken voor uw webpagina's, als opslagruimte voor uw documenten, als FTP-ruimte etc.

Scripting

Uw pakket is uitgerust met ASP, ASP.Net, PHP, Perl Cgi Scripting, wat u toelaat om hoogst interactieve en gesofisticeerde toepassingen te ontwikkelen. In combinatie met een database-toegang krijgt u bovendien de basis voor het draaien van echte e-commerce sites.

Bezoekstatistieken

U krijgt toegang tot een statistiekprogramma dat de logfiles van uw website analyseert, zodat u kunt zien hoeveel bezoekers u hebt, waar ze vandaan komen, ja zelfs welke zoektermen werden gebruikt voor het vinden van uw site!

Database

Microsoft Access

U kunt een Microsoft Access database op de webserver plaatsen en deze gebruiken in uw webtoepassingen. Ideaal voor bv gastenboeken, nieuwspagina's, een productcatalogus, etc.

MySQL Database server

MySQL is een bijzonder krachtige open source database die ideaal is voor gebruik in webtoepassingen, wegens haar flexibiliteit, beheermogelijkheden via het web en haar prestaties. Voor het beheer van uw databases kunt u gebruik maken van de web-gebaseerde tool PHPMyAdmin.

E-Mail

10 POP3 Mailboxen + Webmail

Bij uw account horen 10 POP3 mailboxen van elk 10 Mb, waarmee u bv via Outlook of een gelijkaardig programma e-mails kunt versturen en ontvangen. Per mailbox kunt u bovendien een onbeperkt aantal aliassen aanmaken!
Daarnaast kunt u gebruik maken van de Indigo Productions webmail, om uw e-mails altijd en overal te kunnen lezen.

Anti-Spam

Elke mailbox is uitgerust met een uiterst gesofisticeerd anti-spam programma, zodat uw mailbox niet langer overspoeld wordt met hinderlijke en soms gevaarlijke spamberichten. De spamregels worden voortdurend gecontroleerd en aangepast om de nieuwste spamtechnieken een stap voor te blijven!

Andere Kenmerken

3 FTP-accounts

Uw hosting bevat 3 FTP accounts, waarmee u bestanden (webpagina's, foto's, allerlei documenten) op uw website kunt plaatsen, afhalen of vervangen door nieuwe versies.

Eigen domeinnaam op uw virtual server

Als u beschikt over een eigen domeinnaam, dan wordt die gratis aan uw webhosting gekoppeld. Hebt u nog geen eigen domeinnaam, dan kunt u die bij Indigo Productions uiterst voordelig registreren. (Merk op: de prijs van de domeinnaam is niet inbegrepen in de hosting.)

Gratis Setup

U betaalt bij ons niets voor het opzetten en configureren van uw webhosting (in tegenstelling tot veel andere aanbieders).

Per maand: € 22,92 (excl. BTW)

Hosting abonnementen worden telkens voor een jaar afgesloten en met een jaar verlengd.

Prijsinformatie

Per maand: € 22,92 (excl. BTW)

Hosting abonnementen worden telkens voor een jaar afgesloten en met een jaar verlengd.

Beschikbare Opties

Extra Mailboxen

U kunt zoveel extra mailboxen aanvragen als u wil. Per maand betaalt u dan een extra bedrag per mailbox.
Prijs: 1,00 € per maand

Antivirus

Een per ongeluk geopende e-mail kan ravages aanrichten op uw eigen computer en zelfs die van uw collega's in hetzelfde netwerk. Daarom raden we de anti-virus scanning van uw e-mail boxen sterk aan. Uw binnenkomende e-mails worden gescand op het ogenblik dat ze ons netwerk binnenkomen en virussen worden zonder pardon verwijderd. Op die manier bereikt geen enkel virus uw eigen computer of netwerk. Onze virusdefinities worden talloze keren per dag automatisch aangepast: zo blijft u altijd optimaal beschermd!
Prijs: 2,00 € per maand per mailbox

SSL Secure Server

Een Secure Server connectie hebt u nodig als u e-commerce toepassingen wil draaien met on-line betaling, of als u persoonlijke en/of vertrouwelijke gegevens wil verwerken. Via 128bit encryptie wordt alle verkeer van en naar de webserver 100% beveiligd.
Prijs: 10,00 € per maand