Your friendly host

Dedicated server hosting

Een eigen of "dedicated" server installeren is vaak de aangewezen oplossing voor veeleisende of bedrijfskritische applicaties. Meestal echter ontbreekt in de eigen organisatie de know-how of de tijd om dergelijke apparatuur probleemloos te installeren, te onderhouden en te beheren.

Indigo Productions biedt daarom technisch en financieel de aantrekkelijkste oplossingen, met heel wat voordelen voor de klant.

Geen zware investeringen nodig

Indigo Productions neemt de aanschaf en het onderhoud van de server op zich, evenals de verantwoordelijkheid voor de keuze van de geschiktste hardware. De preciese configuratie kan ook in onderling overleg gebeuren - als klant heeft u de vrije keuze. U betaalt maandelijks of driemaandelijks volgens een flexibel contract, wij zorgen ervoor dat u steeds het beste materiaal ter beschikking hebt.

Professionele installatie en configuratie

Bij Indigo Productions zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het optimaal finetunen van (web)servers voor een maximale performantie en bedrijfszekerheid. Bovendien kennen we heel goed de gevaren van een onzorgvuldige of ondeskundige beveiliging.

Professionele monitoring en beheer

Uw server wordt geïnstalleerd in ons datacenter, waar de modernste voorzieningen zorgen voor een optimale omgeving op het vlak van toegangscontrole, stroomvoorziening, ventilatie en beveiliging tegen inbraak.
Al de servers in het netwerk van Indigo Productions worden permanent gemonitored en professioneel beheerd door onze specialisten. Zo blijven ze in optimale conditie en kunnen pijnpunten snel en deskundig verholpen worden. Zonder dat u er wakker van hoeft te liggen! Daarnaast zorgen wij ook voor de systeem- en security updates van het operating system, een service die in de prijs is inbegrepen.

Supersnelle netwerk verbindingen

Geïntegreerd in het Indigo Productions netwerk, geniet uw server van het allerbeste wat op het vlak van connectiesnelheid en datatransmissie beschikbaar is. Deze netwerk performantie is voor de meeste bedrijven niet in de eigen infrastructuur realiseerbaar. Daardoor kan uw server optimaal presteren, of het nu gaat om het afleveren van performante webtoepassingen, e-commerce websites of als server voor intranet applicaties via een VPN connectie.

Een duidelijke Service Level Agreement

Met al onze dedicated server klanten sluiten wij een duidelijke SLA af. Deze garandeert hen onder andere een maximale uptime, en gratis en snelle interventie bij problemen.

Als u meer wil weten over de voordelen en mogelijkheden van dedicated server hosting in vergelijking met een "standaard" shared hosting pakket, lees dan meer op deze pagina.

Wil u bijkomende informatie vragen over dedicated of virtual server hosting? Een offerte?
Vul dan ons contactformulier in.